GetuigenissenIk heb je al wel eens (kort) willen aanspreken. Dit keer met goed nieuws.

Begin van het schooljaar ging het lezen iets minder vlot, M zat aan de staart van de klas. In oktober/november zat M bij de gemiddelde lezers van de klas! Haar rapport in december was zeer goed (88,9%) lezen, rekenen, gaan vrij vlot.

We blijven haar motiveren maar ik ben er van overtuigd dat het allemaal wel ok komt.

Na jouw betrokkenheid vorig jaar (jaren),wou ik je dit nieuws toch vertellen.


Na een jaar hard werken, hebben we een mooie oogst. Ons M heeft het goed gedaan op school.

We zijn trots op haar rapport!

Alles wat schrijven betreft was beter dan het klasgemiddelde. Rekenen was ook op of boven het gemiddelde. Ze had twee mindere toetsen maar dat was nog steeds OK.

We zijn dus fier en blij en wilden je langs deze weg nog even bedanken voor je ondersteuning

Nogmaals bedankt en keep up the good work !!!


Hallo Marianne,

L was geen gemakkelijke baby. Ze huilde héél veel, overstrekte tijdens de borstvoeding, in plaats van te ontspannen en was zelfs niet rustig te krijgen als je met haar rondliep. Heel moeilijk, zwaar en frustrerend. Dokter en fasciatherapeute zeiden me dat ik te maken had met een zéér temperamentvol kind. En dat bleek ook naarmate ze ouder werd. L huilde gemakkelijk en veel en was niet het gemakkelijkste kind. Ze leefde als het ware met een bommetje in dat kleine lijfje van haar, wat we zo erg vonden voor haar en waar we vaak machteloos op moesten toekijken. Er zijn momenten geweest waarop ik sterk heb overwogen om met haar naar een kinderpsycholoog te gaan. Op school kreeg ik jaar na jaar te horen wat een geweldige schat ze is, hoe ze eeuwig vrolijk is. Dat ze een grote schat is en alles over heeft voor een ander zagen wij ook. Dat eeuwig vrolijke was net iets anders thuis. Ze kon vaak heel boos en onredelijk zijn. Discussies en gesprekken waren moeilijk omdat we vaak geen vat op haar hadden.

Dit jaar is het echter veel verbeterd dankzij jouw oefeningen. Ze is nog steeds een heel energiek kind, maar de uitbarstingen zijn veel beperkter.

Ik weet dat L erg genoot van de oefeningen die ze deed.

Groeten mama L.


Hallo, 

Het gaat heel goed met L op school. Hij is bij de allerbesten; vooral het schrijven is opmerkelijk en gigantisch verbeterd! Het lezen en de rekensommen begonnen eind vorig schooljaar ook al wel wat te gaan en daar vermoedden we dat hij nu wel goed mee zou zijn, maar het schrijven was toen echt dramatisch, 0/40! Ik had gehoopt dat daar verbetering in ging komen, maar had niet verwacht dat hij nu zo mooi zou schrijven en dat hij weet wat hij schrijft 🙂 Hij begint ook spontaan thuis meer te kleuren, te tekenen en te schrijven. Ik vermoed dat de therapie zijn vruchten afwerpt, waarvoor dank!